Knjižničari 2.0

petak, 22.08.2008.

I LOVE MY LIBRARIAN! 2008 AWARD

"Announcing the Carnegie Corporation of New York/New York Times:

I LOVE MY LIBRARIAN! 2008 AWARD

Librarians in our nation's 123.000 libraries make a difference in the lives of
millions of Americans every day. Has a librarian made a difference in your
life?

To nominate a librarian, visit www.ilovelibraries.org/ilovemylibrarian"

Vjerujem, i bez prijevoda je jasno. Zapravo, prekrasno i motivirajuće jer otvara pitanje: Jesam li ja (ti, mi) knjižničar koji je učinio drugačijim nečiji život? (nećublog)

- 00:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 19.08.2008.

The Kelly Family

Znam, znam, nema baš veze s knjižničarstvom, ali kada sam pročitao članak nisam mogao izdržati a da ne komentiram. Naime, kada smo putovali na ovogodišnju Proljetnu školu knjižničara, razvila se živa rasprava o tome gdje su nestali The Kelly Family. Čudno je to, jedno vrijeme ne možeš živjeti od toliko šećera, plavih uvojaka i prštećih zvjezdica na jednom mjestu, a onda ni traga ni glasa. Razumio bih ja da se radi o jednom ili dva pjevača/pjevačice, ali njih je bilo desetak, dvadesetak. Ne može se samo tako nestati. Kad ono, evo objašnjenja. Ronite suze curice!
Pjevač i gitarist nekad megapopularnog obiteljskog soft-pop banda The Kelly Family, dugokosi Paddy Kelly, za čijim su stasom i baršunastim glasom vrištali milijuni djevojaka, promijenio je 'životnu ploču’. Deseto dijete umjetničke obitelji, koja je tvorila irski band The Kelly Family, odlučio je svjetla pozornice zamijeniti svećeničkim pozivom.
Evo link na cijeli članak!

- 22:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.